Hahnemühle Canvas

Canvas Artist

CanvasArtist

Canvas Artist
340 g/m² · Poly-Coton · wit naturel

Canvas Artist heeft een duidelijk linnen structuur met een matte inkjet coating. De inkjet coating garandeert een uitstekende beeldscherpte en kleur weergave.

Technische Fiche

Goya Canvas

GoyaCanvas

Goya Canvas
340 g/m² · Poly-Coton · wit naturel satijnglans

Goya Canvas is de nieuwe naam voor Canvas Satin, 340 gsm. Het doek met textuur brengt extra dimensie in het beeld. De satijnen coating geeft een briljante zijdezachte finish.

Technische Fiche

Leonardo Canvas

LeonardoCanvas

Leonardo Canvas
390 g/m² · Poly-Coton · wit · extra- glanzend

Leonardo Canvas heeft een waterbestendig en slijtvast oppervlak. Met zijn fijne, gladde structuur, is Leonardo Canvas perfect geschikt voor zowel kunst reproducties als fotografie. Dit canvas laat zich makkelijk opspannen op bijvoorbeeld het Hahnemühle Gallerie Wrap, het doe-het-zelf opspan systeem.

Technische Fiche

Daguerre Canvas

DaguerreCanvas

Daguerre Canvas
400 g/m² · Poly-Coton · extra wit

Daguerre Canvas biedt een fijne structuur die bijzonder goed is voor fine art afdrukken van foto's. De hoge witheid biedt duidelijke frisse kleuren en contrasten in zwart-wit reproducties. A3-formaat, beschikbaar in 25 vel dozen, is ideaal voor het opspannen van doek van 8x10".

Technische Fiche

Monet Canvas

MonetCanvas

Monet Canvas
410 g/m² · 100% Katoen · wit

Monet Canvas is een zwaar katoenen canvas met een geweven patroon. Zijn natuurlijke witte kleur is perfect voor kunst reproducties en werkt ook uitstekend voor fotografische prints. Monet Canvas is beschikbaar vanaf A4-formaat.

Technische Fiche

Canvas Metallic

Canvas Metallic
350 g/m²


Canvas metallic is een Fineart canvas met een ongeloofelijke metaalglans. Dit innoverende oppervlak verbluft met zijn metaalglanzen afwerking. Het metal aspect op een fijne doekstructuur geef de afbeeldingen een levende en krachtige weergave. De specifieke kwaliteit van de toplaag laat reproducties en foto's toe met een grote kleurenweergave en intense kleuren, een grote diepgang van zwarte tinten en een hoge definitie.
Canvas metallic is verkrijgbaar in rollen van 17" tot 60" en in A3 en A3+