Laatste nieuws

Nieuw: Hahnemühle Natural Line

 

De Natural Line heeft een bijzondere plaats in de Hahnemühle Digital FineAre Collectie gekregen. Het FineArt-inktjetpapier is gemaakt van unieke grondstoffen: bamboe, hennep en agave. Dit zijn de plantsen die voor de cellulose zorgen en hebben een minimaal onderhoud, groeien snel en hebben geen pesticiden nodig. Door hun snelle groei kan er meer cellulose geproduceerd worden ten opzichte van andere grondstoffen, verder hebben ze ook minder water. Hierdoor wordt er bespaard op waardevolle grondstoffen en beschermen we het milieu. 

 

Het nieuwe FineArt inktjetpapier van de Natural Line is de volgende van Hahnemühle in het streven naar duurzaamheid en zorgvoldig gebruik van grondstoffen. 

 

De Natural Line vult de Digital FineArt-collectie aan met speciale FineArt inktjet-papieren die gemaakt zijn van unieke grondstoffen en ondersteunt in het kader van het Green Rooster-initiatief milieuprojecten op regionaal en internationaal niveau. 

 

 

 

Meer info


Optimalisatie van het Photo Rag® Ultra Smooth-papier

305 gsm · 100% Cotton · white

Photo Rag® Ultra Smooth is een van de populairste papieren in de Photo Rag®-reeks. Je herkent het aan zijn zachte, fijn gestructureerde oppervlak dat uitstekende afdrukresultaten oplevert. Photo Rag® is een papiersoort dat we niet steeds opnieuw hoeven uit te vinden maar we streven er wel naar om het papier te blijven verbeteren.

Dit betekent dat het Photo Rag® Ultra Smooth-papier vanaf batchnummer 476910 een verbeterde coating zal hebben. Hierdoor geeft het papier een nog meer uniforme kleurreproductie weer. Wil je met het geoptimaliseerde Photo Rag® Ultra Smooth-papier de gebruikelijke afdrukresultaten bekomen? Dan update je best jouw bestaande ICC-kleurprofielen naar het profiel met de verbeterde coating. Deze nieuwe profielen zijn beschikbaar op de website van Hahnemuhle onder ‘Geldig vanaf batchnummer 476910’.

Alle productverpakkingen krijgen ook een nieuwe sticker met vermelding ‘Nieuwe ICC-profielen beschikbaar’.
Hahnemühle Photo Gloss Baryta

320 gsm, 100% α-cellulose

Foto Gloss Baryta 320, oorspronkelijk bekend als Gloss Baryta 320 van het Harman by Hahnemühle assortiment, is nu verkrijgbaar in de Hahnemühle Photo lijn met een nieuwe verbeterde coating. Het heldere witte papier gemaakt van 100% α-Cellulose is een echt baryta papier met een bijzonder glad en hoogglans oppervlak. De verbeterde coatingformulering garandeert een homogene oppervlakte- en hoge afdrukkwaliteit met hoge dichtheid en een groot kleurbereik

  • 320 gsm, 100% α-Cellulose, bright white
  • Hoog glanzend, glad oppervlak 
  • Hogekleuren gamut en detail
  • Nieuwe ICC-profiles 

Data sheet, PDF 

 

Leg uw klant ‘s memorabele belevenissen vast met Hahnemühle FineArt Photo Cards

Een minicollectie van uw portfolio, een uitnodiging, een hebbedingetje om uit te delen op uw vernissage... De hoogkwalitatieve inkt jet Photo cards van Hahnemuhle bieden een ruime variatie aan de creatieveling.

Leg de meest memorabele & unieke momenten vast en deel ze met anderen.
De populaire Photo kaartjes zijn verkrijgbaar in 10 x 15 cm en A5 formaat.  Verpakt in een elegant metalen doosje kan u kiezen tussen de verschillende FineArt kwaliteiten.

Ieder doosje bevat 30 kaartjes met mooi afgeronde hoekjes.  De elegante verpakking voorzien van het Hahnemuhle logo in reliëf.  Het doosje beschermd uw afdrukken en is ideaal als een klein mobiel archief.

Uw voordelen op een rijtje:
  • Perfect geschikt als mini-collectie
  • Beschikbaar in verschillende populaire Hahnemuhle FineArt producten
  • Formaten 10 x 15 of en A5
  • Praktische verpakking in een metalen doosjes voorzien van reliëf met 30 kaartjes met afgeronde hoeken.
  • Zuurvrij en conform ISO 9706 voor langdurige bewaring (museum standaard qua levensduur)


Ilford Galerie Prestige

Ilford is terug van weggeweest! We zijn trots u opnieuw een uitgebreid gamma aan Ilford producten te kunnen aanbieden. 

GALERIE Prestige, combineert de hoogstaande inktjet technologie met meer dan een eeuw aan ervaring in fotografische beelden om u een uitgebreid gamma aan producten aan te bieden. Alle professionele fotografen kunnen hiermee hun ambities waarmaken.


Meer info


Tecco Certified Printing Center 

Het TECCO Certification of Excellence is een label dat uw klant overtuigt van uw vakkennis en kwaliteit waarbij u als Tecco & Lab9 print partner altijd streeft naar perfecte kwaliteit door gebruik te maken van de modernste software voor kleurbeheer en de hoogkwalitatieve media van Tecco. 

Het certificaat staat garant dat uw bedrijf als TECCO Certified Printing Center (TCPC) hoge kwaliteit biedt en zich onderscheid van de concurrentie. Het help uw klanten om vertrouwen te winnen omdat dit label de klant een consistente hoge kwaliteit biedt. 

 Meer info


                        

Recente producten

Tecco Posterboard PLB550 semi-gloss

$items[items]->getTitle()

 

 

In de webshop