Laatste nieuws

Online Grafics is gesloten op vrijdagnamiddag 23 juni 2017

Op vrijdagnamiddag 23 juni is het kantoor van Online Grafics - Lab9 gesloten, we zijn telefonisch of via mail niet bereikbaar. Op 26 juni staan we terug paraat! Ilford Galerie Prestige

Ilford is terug van weggeweest! We zijn trots u opnieuw een uitgebreid gamma aan Ilford producten te kunnen aanbieden. 

GALERIE Prestige, combineert de hoogstaande inktjet technologie met meer dan een eeuw aan ervaring in fotografische beelden om u een uitgebreid gamma aan producten aan te bieden. Alle professionele fotografen kunnen hiermee hun ambities waarmaken.


Meer info


Ilfochrome platen

Ilfochrome fotopanelen bieden de fotograaf de mogelijkheid om een ultieme kleurenprint in een unieke afwerking te bieden. 

De afdruk garandeert een heldere diepe gedetailleerde afdruk. De Ilfochrome panelen zijn kras –en slijtvast en waterbestendig wat ze extreem duurzaam maakt.

Meer info


ILFORD GALERIE Creative Emulsion

ILFORD GALERIE Creative Emulsion is een water gebaseerde inkt-jet coating om al uw traditioneel fine-art papier printbaar te maken met uw inkt jet printer. 

ILFORD GALERIE Creative Emulsion is beschikbaar in twee variaties; Blend A en Blend B. Beide hebben hun eigen coating eigenschappen. 

• Blend A zal het vloeien van de inkt remmen en hierdoor de densiteit en scherpte van het beeld doen toenemen. Dit zonder de textuur van het papier te beïnvloeden. 

• Blend biedt een grotere densiteit en scherpte. Deze Blend zal het papier witter en het oppervlak gladder maken than. 

We adviseren om met beide te experimenteren opdat u uw eigen gewenste resultaat kan bekomen. 

U kan het resultaat geheel naar wens samenstellen met een mix van de Creative Emulsion Blend A en B. 

De Galerie Creative Emulsion kan op een ruim aantal ongecoate papieren worden toegepast zoals 

Washi, Rice, Bamboo, Cotton en hout-gebaseerde papieren. 

De Creative Emulsion is compatibel met dye en watergebaseerde inkten. 

We adviseren voor het gebruik van de emulsie de coatingstaaf no40 voor Blend A en no80 voor Blend B. Indien u wenst te mengen gebruikt u best de no80 met een ratio van 50:50.

Tecco Certified Printing Center 

Het TECCO Certification of Excellence is een label dat uw klant overtuigt van uw vakkennis en kwaliteit waarbij u als Tecco & Lab9 print partner altijd streeft naar perfecte kwaliteit door gebruik te maken van de modernste software voor kleurbeheer en de hoogkwalitatieve media van Tecco. 

Het certificaat staat garant dat uw bedrijf als TECCO Certified Printing Center (TCPC) hoge kwaliteit biedt en zich onderscheid van de concurrentie. Het help uw klanten om vertrouwen te winnen omdat dit label de klant een consistente hoge kwaliteit biedt. 

 Meer info


                        

Recente producten

Tecco Posterboard PLB550 semi-gloss

$items[items]->getTitle()

 

 

In de webshop