Papier Hahnemühle Gloss

Fine Art Pearl

FineArtPearl

FineArt Pearl
285 g/m² · 100% α-Cellulose · extra wit · parelglans

Het heldere wit van FineArt Pearl maakt indrukwekkende contrasten en geeft fotografische diepte in zwart-wit of kleur fotografie. De speciale coating zorgt voor een parel-finish.

Technische Fiche

Photo Rag Satin

PhotoRagSatin

Photo Rag® Satin
310 g/m² · 100% Katoen

Photo Rag Satin laat kunstreproducties en foto's in een zachte glans zien. Het geeft spiegel en glans effecten bijzonder goed weer. De onbedrukte gebieden blijven mat.

Technische Fiche

 

Photo Rag Baryta

PhotoRagBaryta

Photo Rag® Baryta
315 g/m² · 100% Katoen · wit
extra glanzend

Photo Rag Bariet combineert de voordelen van een luxe katoenen papier met een traditionele bariet print. De zeer fijne oppervlaktestructuur met de bariet glans geeft portretten met een bijzonder expressief karakter.

Technische Fiche

Photo Rag Pearl

PhotoRagPearl

Photo Rag® Pearl
320 g/m² · 100% Katoen · wit naturel
parelglans

Photo Rag Pearl heeft een gladde, gelijkmatige oppervlaktestructuur met de unieke parel coating. Het is vooral geschikt voor fotografie en kunst reproductie met kleur en warme zwartwit afbeeldingen.

Technische Fiche

Fine Art Baryta

FineArtBaryta

FineArt Baryta
325 g/m² · 100% α-Cellulose · extra wit · extra glanzend

FineArt Baryta is een papier de toon zet voor hoge kleurdiepte, breed kleurenpalet en beelddefinitie. Dit papier geeft de "wow"-factor, vooral in zwart-wit prints met een extreem hoge dichtheid en fijnste grijs tinten. Het bariumsulfaat in de Premium inkjet coating zorgt voor de typische Bariet glans, deze maakt dit papier een echte vervanger voor traditioneel Bariet papier uit analoge laboratoria.

Technische Fiche

Baryta FB

BarytaFB

Baryta FB
350 g/m² · 100% α-Cellulose · extra blanc · extra-brillant

Baryta FB is een helder wit papier met een extra glad oppervlak en ultra glanzende coating. Het komt overeen met een klassiek bariet papier qua structuur oppervlak. Door het hoge gramsgewicht van 350 g geeft het een puur en traditionele karaktert, perfect voor het creëren van visueel superieure prints

Technisch Fiche