Papier Hahnemühle Matte

Rice Paper

RicepaperRice Paper 100 g/m² · 100 α-Cellulose · wit

Een digitaal FineArt inkjet papier met echte watermerk lijnen, dat is met name interessant voor reproducties van Aziatische schilderkunst technieken. Het geeft elke print het uiterlijk en de betekenis van een originele inkttekening.

Technische Fiche

Photo Rag 188/308/500

PhotoRag

Photo Rag®188 · 308 · 500 g/m² 100% Katoen · wit

Photo Rag is het meest populair onder fotografen, papier voor het maken van hoge kwaliteit fine art prints. De zeer fijne, zachte textuur en het gevoel van Photo Rag is veelzijdig en is ideaal voor het afdrukken van zwart-wit en kleurenfoto's en kunstreproducties met een hoge beelddiepte.

Technische Fice Photo Rag 188 / 308 /500

 

Photo Rag Duo

PhotoRagDuo

Photo Rag® Duo 276 g/m² · 100% Katoen · wit

De Photo Rag Duo bedrukbaar aan beide zijden is bewezen Photo Rag kwaliteit. Het is dus ideaal geschikt voor zowel portfolio's en fotoalbums en kaarten.

Technische Fiche

Bamboo

Bamboo

Bamboo
290 g/m² · 90% Bamboe vezel · 10% Katoen · wit naturel

Bamboo is 's werelds eerste digitale fine art inkjet papier gemaakt van bamboe vezels. Bamboe staat voor spiritualiteit, natuurlijkheid en zuinige productie van papier. Bijzonder geschikt voor warme tinten kleur en zwart-wit prints, Bamboo benadrukt de sensualiteit van uw beelden.

Technische Fiche

Photo Rag Ultra Smooth

PhotoRagUltraSmooth

Photo Rag® Ultra Smooth
305g/m² · 100% Coton · blanc

Met zijn extra gladde oppervlak is Photo Rag Ultra Smooth met name interessant voor gebruikers die willen werken met Photo Rag kwaliteit, maar met minder textuur en een helderder wit punt.

Technische Fiche

Photo Rag Bright White

PhotoRagBrightWhite

Photo Rag® Bright White
310 g/m² · 100% Katoen · extra wit

Photo Rag Bright White is de eerste keuze voor alle gebruikers die de voorkeur geven aan vooral helder wit katoenen papier. Foto's waarin gebruik wordt gemaakt van veel contrast komen op dit papier volledig tot hun recht.

Technische Fiche

William turner

WilliamTurner

William Turner
190 · 310 g/m² · 100% Coton · blanc

Met zijn matte aquarel textuur is dit papier een echt geschept papier in zowel uitstraling als gevoel. William Turner is ideaal voor reproducties van traditionele kunstwerken en daarmee voor opvallende en expressieve foto reproducties.

Technische Fiche 190 / 310

Albrecht Dürer

AlbrechtDurer

Albrecht Dürer
210 g/m² · 50% Katoen · 50% α-Cellulose · wit

Dit traditionele geschepte aquarelpapier geeft een artistieke uitstraling aan kunst reproducties en foto's.

Technische Fiche

 

Torchon

Torchon

Torchon
285 g/m² · 100% α-Cellulose · extra wit · grain torchon

De term "torchon" is overgenomen uit het Frans en betekent "grove structuur". De speciale oppervlaktestructuur van dit helderwitte papier is een verwijst naar deze. Het vangt de tijdloze oorspronkelijke schoonheid en drie dimensionaliteit van een kunstwerk op zijn eigen speciale manier.

Technische Fiche

Sugar Cane

SugarCane

Sugar Cane
300 g/m² · 75% Suikerriet vezel · 25% Katoen · wit naturel

Le papier Sugar Cane de Hahnemühle allie les qualités d'un support FineArt avec une attitude écologiquement responsable de l'utilisation des fibres servant à la fabrication du support. Les fibres utilisées, la « bagasse », sont un sous-produit issu de la fabrication du sucre de canne. Le coton provient du recyclage de notre propre fabrication de papiers coton. La fine texture du papier Sugar Cane confère à chaque image une réelle dimension artistique.

Technische Fiche

German Etching

GermanEtching

German Etching
310 g/m² · 100% α-Cellulose · wit

Dit extra zware ets board is fluweelachtig glad met een fijne oppervlaktestructuur. German Etching is een van de meest populaire media over de hele wereld voor artwork en fotografie.

Technische Fiche

Museum Etching

MuseumEtching

Museum Etching
350 g/m² · 100% Katoen · wit naturel

De luxe textuur van een traditionele ets en de natuurlijke wit punt maken Museum Etching het ideale medium voor beelden met zachte tinten en subtiele grijs nuances.

Technische Fiche