Nieuwe Tecco producten na Photokina 2018

 

Naar aanleiding van de Photokina 2018 presentren we u enkele nieuwe Tecco producten:


DS325 DUO Satin

Dit dubbelzijdig PE-gecoat papier - met zijn gladde satijnen oppervlak en buitengewone kleurengamma - is het perfecte product voor het maken van professionele fotoalbums en kalenders. Het zware fotopapier van 325 g / m² kan aan beide zijden worden bedrukt. Belangrijkste kenmerken: Breed kleurengamma en oppervlak met hoge dekking.


MEER INFO


BTM275 Baryt Matt

Tecco De helderwitte BTM275 met een licht gestructureerd oppervlak bestaat voor 100% uit alfacellulose. De inkt van de printer geeft het matte papier een enigszins zijdeachtige afwerking. Belangrijkste kenmerken: Helderwit uniek oppervlak en zuurvrij.


MEER INFO

 

BTS300 Baryt Satin

Dit op vezels gebaseerde, satijn gecoate inkjet fotopapier heeft het klassieke uiterlijk van het traditionele zilver-halide barietpapier. Het zware fotopapier van 300 g / m² is zeer goed bestand tegen veroudering omdat het zuurvrij is. Het is zowel geschikt voor zwart-wit als voor kleurenafdrukken. Belangrijkste kenmerken: Zuurvrij Natuurlijke tint onmiddellijk droog


MEER INFO


PCR310 Premium Cotton Rag
Dit licht getextureerde, zware TECCO Fineart-papier van 310 g / m² is het ideale afdruksubstraat van 100% katoen voor grafische prints en voldoet aan de hoogste artistieke normen. Het is zuurvrij en dus extreem ouderdoms en lichtbestendig. Belangrijkste kenmerken: gestructureerd mat oppervlak 100% katoen


Introductiepromo:
Ontvang 35% korting op uw eerste aankoop van deze nieuwe producten!

Indien u tot en met 31 oktober 2018 een pak of rol van deze nieuwe producten koopt ontvangt u 35% korting op deze aankoop. (*)

(*) aankoop geldig op basis van deze specifieke producten: PCR310/ BTS300/ BTM275/ DS325 en de catalogusprijzen. Beperkt tot 1 pak én 1 rol per klant tot en met 31 oktober 2018.  Aanbod niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of speciale prijzen.