Tecco Photographers Selection

BFS310 Baryt Fibre Silk

BFS310 Baryt Fibre Silk

De TECCO: PHOTO BFS310 Baryt Fibre Silk heeft bariet (bariumsulfaat) direct onder de inkjet-layer coating. Deze speciale functie zorgt voor beelden met een uitzonderlijk kleurengamma. Hierdoor krijg je een levendige kleurreproductie en de unieke uitstraling van traditionele zilverhalide fotopapier. De BFS310 produceert high definition beelden met een uitgebreid kleurbereik. Dit papier is een uitstekende keuze voor tentoonstellingen.

Datasheet »

DS275 Duo Satin

DS275

Papier Photo Tecco DS275

Papier met een hoog grammage en dubbelzijdig gecoat.

De fijne mat satijnen afwerking en dubbelzijdige coating maakt dit papier ideaal voor het realiseren van professionele fotoboeken. Tecco DS275 beschikt over een helder wit en mooie glansgraad.

BT270 Baryt

BT270

Papier Photo Tecco BT270 Baryt

Een uniek papier met uniek printresultaat.
Un papier unique pour un rendu unique.

Dit papier heeft een zijdezacht oppervlak met klassieke bariet eigenschappen. De drielagige coating is uitermate geschikt voor afdrukkern met hoge contrasten. Dankzij de exceptionele kwaliteit is het papier ideaal voor zwart-wit en sepia afdrukken alsook voor zeer kleurrijke prints.

Technische Fiche

BTI290 Baryt Ivory

BTI290

Papier Photo Tecco BTI290

Papier dat zeer nauw aanleunt bij klassiek zilver bariet met een volle ivoorkleur.

Dankzij de gesatineerde textuur en ivoorkleur geeft dit papier cachet aan uw afdrukken. Het papier voldoet aan volgende normen: DIN 6738, ISO 6738, ISO 9706, ANSI Z 39.48-1992.
Met een neutrale PH en zonder zuren verzekert dit produkt een levensduur en bewaring gedurende een honderdtal jaren.

Technische Fiche

BTG300 Baryt Glossy

BTG300

Papier Tecco Photo BTG300 Baryt Gloss 300g

Technische Fiche

ISG Iridium Silver Gloss

ISG250

Papier Photo Tecco ISG250 Iridium

Ideaal voor een metal of zilver look van uw foto's.

Dit papier is gemetaliseerd en beschikt over een hoogglanzende afwerking die de eigenschappen van een Iridium papier evenaart. Dit specifieke oppervlak maakt het bijzonder geschikt voor foto's van juwelen, chrome,...

PUW285 Photoglossy Ultra White

PUW285

Papier Photo Tecco PUW 285 Ultra White

Uitzonderlijk papier

Dit papier beschikt over een zeer grote witheid die zeer contrastrijke afdrukken mogelijk maakt. Uitermate geschikt voor gebruik in architektuur, design, mode en de presentatie van produkten. Zelfs bij grote inkthoeveelheden treden er geen problemen op met droging.