Tecco Professional Portrait

Tecco Photo SP310 Smooth Pearl


Tecco Photo SP310 Smooth Pearl - 310g/m2

De Tecco Photo SP310 Smooth Pearl is een portrait paper met een hoge densiteit, vrij zware grammage en een zachte pareltoets. De natuurlijke fotografische witte tinten garanderen een afdruk met de authentieke ervaring van een traditionele foto. Het papier zorgt voor een zeer mooie helderheid, unieke afwerking en een uitstekend kleuren plallet. Dit maakt van de SP310 het papier bij uitstek voor proffesionele portretten.

Technische fiche »

PD190 / 250 / 305 Duo Matt

PD190

Papier Photo Tecco PD190 / 250 / 305 Duo Mat

Voor het realiseren van foto-albums of dubbelzijdige posters.

Dit dubbelzijdig mat gecoat papier is ideaal voor elke fotograaf op zoek naar een tweezijdig beprintbaar papier van hoge kwaliteit en voor het afdrukken van hoge resolutie afbeeldingen.Het matte oppervlak is zeer goed geschikt voor albums en recto-verso posters.

Technische Fiche 190 / 250 / 305

PM230 Matt

PM230

Papier Photo Tecco PM230 Mat

Het mat papier bij uitstek.

PM230 heeft een matte coating en beschikt over de mogelijkheid om grote hoeveelheden inkt correct te absorberen. Levendige kleuren en hoge kwaliteit ongeacht de gebruikte printer. Een zeer sterk aangeraden papier voor fotografen op zoek naar een mat papier met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Technische Fiche

PPG250 Pearl Gloss

PPG250

Papier Photo Tecco PPG250 Pearl Gloss

Heel hoge resoluties en excellente weergave van kleur.

Dit witte gesatineerde fotopapier is voortbestemd voor tal van toepassingen door zowel amateurs als professionelen. Uitermate geschikt voor gebruik in grootformaat printers voor de produktie van posters. PPG250 komt eveneens tot zijn recht wanneer gebruikt voor zwart-wit, huwelijksfotografie en portretten. Telkenmale bereikt u hoge kwaliteitsafdrukken.

PSR Premium Silk Raster 250 / 290

PSR

Papier Photo Tecco Premium Silk Raster

Een papier met een zijdezachte gestructureerde toplaag van hoog grammage.

Deze speciale coating laat een groot reproduceerbaar kleurenpallet toe. Optisch is dit papier zeer gelijkend aan de papieren gebruikt in fotolabo's. Heel goede resultaten bij het printen van portretten en artistieke afbeeldingen in hoge kwaliteit. De speciale oppervlakte maakt het trouwens een papier dat moeilijk ingescand kan worden.

PL Luster 250 / 285

PL285

Papier Photo Tecco PL Luster

Door fotografen geprefereerd.

Dit papier van hoge kwaliteit is ideaal voor afdrukken met een hoog color gamut. Zeer geschikt ook voor zwart-wit met veel schaduwpartijen. De textuur geeft een groter waarde aan portretten, huwelijksfotografie en elke andere bijzondere gelegenheid.

Technische Fiche 250 / 285

PHG 260 High Gloss

PHG260

Papier Photo Tecco PHG260 High Gloss

Hét glossy papier bij uitstek.

Dit natuurlijk wit papier laat zeer hoge kwaliteitsafdrukken toe. Geschikt voor zowel zwart-wit, landschappen of posters met levendige kleuren komen op PHG260 volledig tot hun recht. Verder valt het papier op door de kwaliteitssensatie bij het hanteren van het papier.

Technische Fiche