The TECCO Certification of Excellence

TECCO CERTIFIED PRINTING CENTER 

Het TECCO Certification of Excellence is een label dat uw klant overtuigt van uw vakkennis en kwaliteit waarbij u als Tecco & Lab9 print partner altijd streeft naar perfecte kwaliteit door gebruik te maken van de modernste software voor kleurbeheer en de hoogkwalitatieve media van Tecco. 

Het certificaat staat garant dat uw bedrijf als TECCO Certified Printing Center (TCPC) hoge kwaliteit biedt en zich onderscheid van de concurrentie. Het help uw klanten om vertrouwen te winnen omdat dit label de klant een consistente hoge kwaliteit biedt. 

Hoe werkt het? 

Tecco certificeert de print klanten die garant kunnen staan voor hoge kwalitatieve afdrukken met de Tecco Photo media. 

U kan bij Lab9 de TCPC kit verkrijgen. 

DE TCPC Certification Kit bevat: 

* TECCO Photo BTG300 Baryt Glossy, 6 vellen A3+ 

* TECCO Photo PFR295 FineArt Rag, 6 vellen A3+ 

* TECCO Photo PL285 Luster, 6 vellen A3+ * TCPC Questionnaire Download TCPC Questionnaire U dient als TCPC kandidaat 3 TCPC Test Images op 3 verschillende TECCO papieren te printen die u naar Tecco dient te sturen. De Tecco specialisten oordelen dan over de kwaliteit. 

Uw afdrukken worden vervolgens gemeten en gequoteerd, indien de resultaten binnen de strikte maatstaf past wordt u een TCPC-certificaat toegewezen. Uw bedrijf wordt vervolgens op de Tecco website vermeld onder de rubriek "Where to Print". U ontvangt vervolgens een certificaat en enkele stickers (logo met hologram). Dit logo kan u vanaf dat ogenblik eveneens gebruiken op uw website/webshop. Het certificaat is geldig gedurende 24 maanden en dient u daarna te vernieuwen.