Xerox Digiboard en Create Samplepack

docusupp

De Xerox DigiBoard range is een nieuw gamma voor gepersonaliseerd drukwerk. Alle produkten zijn reeds voorzien van rillijnen en perforaties om na het printen op een makkelijke manier een afgewerkt produkt te verkrijgen.

Twee gamma's zijn beschikbaar zijnde ‘Trim and Tape' en ‘Perf and Tab'. De produkten in de Trim and Tape range dienen verder afgewerkt te worden door middel van een guillotine voor het versnijden en kunnen daarna op de voorziene plaatsen verlijmd worden. De Perf and Tab produkten bevatten specifieke
perforaties en uitsparingen zodat verlijming en nasnijden niet nodig is. U heeft onmiddellijk een afgewerkt en gepersonaliseerd produkt.

De Xerox Create range is een perfecte oplossing voor het ondersteunen van events, beurzen en marketing activiteiten. Deze range combineert op maat gesneden vellen in combinatie met verschillende houders voor de creatie van gepersonaliseerde draagtassen, muismatten, displays, meetlatten en oplossingen voor opslag
van documenten.

Het LAB9 Digiboard en Create Sample pack geeft u de kans om uw klanten een overzicht te tonen van wat mogelijk is met de produkten uit de Xerox DigiBoard en Create range. LAB9 ontwikkelde dit kant-en-klare pakket om u te ondersteunen in het aanbieden van innovatieve produkten en de creatie van meerwaarde voor uw klanten.

Het pakket wordt u aangeboden voor een prijs van 50 euro. Deze kleine investering krijgt u trouwens onder de vorm van een korting terug bij een eerste aankoop van om het even welk produkt uit deze range.

Vraag uw vertegenwoordiger naar meer informatie:

Oost- en West-Vlaanderen: Anne Verkest

Antwerpen, Limburg en regio Brussel: Gregory Williams