Xerox Digital papers

Colotech+

Colotech+Xerox Colotech+ is speciaal ontwikkeld voor de beste resultaten op copiers en productiegerichte digitale kleurenprinters.


Het Xerox Colotech+ papier is een gecalandreerd papier met zeer egaal en vlak oppervlak. U behaalt excellente printkwaliteit ongeacht de toepassing.

FSC gecertificeerd

Color Impressions

Colour_impressionsColor Impressions van Xerox geeft u de beste kleurresultaten voor al uw printopdrachten.

Dankzij een zeer egaal oppervlak en een hoge witheid komen uw kleurenprints tot leven. Laat een professionele indruk na met Xerox Color Impressions.

PEFC gecertificeerd

De Color Impressions Silk en Gloss zijn dubbezijdig gecoat voor een optimaal printresultaat bij recto en recto-verso opdrachten.

Het gladde oppervlak en de verhoogde witheid geven uw kleurenprints een hoog contrast.

Nevertear

Nevertear Cookbook

Xerox Premium Nevertear is een matte opaque film uit polyester.

Dit onscheurbare materiaal is resistent tegen vloeistoffen en vlekken en dus ideaal voor prints die niet beschadigd mogen raken. Het printresultaat op dit product is van hoge kwaliteit.

Volgende toepassingen zijn mogelijk: prijslijsten, menu's, verkoopsinformatie, etiketten voor kledij, posters, indoor en outdoor applicaties, plant etiketten,...

Durapaper

DurapaperXerox DuraPaper is een synthetisch papier van 255 micron in SRA3 formaat.

Dit produkt is geoptimaliseerd voor bedrukking via digitale kleurenlaserprinters en dit voor zowel recto als recto-verso afdrukken.

Durapapier is makkelijk te plooien en kan gesneden en geperforeerd worden. Resitent tegen vocht en bestand tegen veelvuldige manipulatie.

Dit papier is geschikt voor documenten die een lange levensduur vragen en kan gelamineerd worden.

Durapaper Label

Durapaper LabelXerox DuraLabel is de zelfklevende versie van Durapaper en perfect voor outdoor applicaties waar een langdurig gebruik van primordiaal belang is.

Duralabel is voor zeer gevarieerde toepassingen inzetbaar dankzij de bestendigheid tegen water en chemische substanties. Dit product biedt een oplossing voor applicaties in papieronvriendelijke omgevingen.